Van Hemelrijcklei 82-F-401, 2930 Brasschaat

Appartement Te Koop in Brasschaat

€209.000

Gelegen in domein 'Prins Kavelhof', duurzaam afgewerkt hoekappartement van ca. 52m² met o.a. 1 slaapkamer, veel lichtinval en ruim Zuid-Oost terras! Op wandelafstand van winkels en het centrum van Brasschaat. Het domein biedt diverse ontspanningsmogelijkheden, receptie, een eigen lunchrestaurant en ontspanningsruimte.

Inkomhal op lichtgrijze tegel met gastentoilet en aansluitend praktische berging/wasplaats. Zeer lichte leefruimte (ca. 16 m²) met grote raampartijen welke toegang geven tot het zonneterras (ca. 6 m²). Open keuken met o.a. vaatwasmachine, oven, kookvuur met dampkap, combi-oven, ... Via de hal bekomt men de slaapkamer (ca. 13 m²) op parketvloer. Badkamer (ca. 5 m²) op lichtgrijze tegel met douche, enkele lavabo, handdoekdroger en hangtoilet.


Opbouwverlichting voorzien in alle ruimtes. Videofonie. Vloerverwarming (gas, individueel). Vliegenhorren voorzien. Mogelijkheid om een garage bij te huren. Fietsenberging. Het appartement is gelegen in blok F.

Door overname door Zorgbedrijf Antwerpen is er geen extra meerkost meer voor 2 personen.

Prins Kavelhof biedt de mogelijkheid om zorgeloos en onafhankelijk te wonen met sociale ontspanningsmogelijkheden, dit alles in een groene omgeving ! Er wordt ondersteuning aangeboden via een team van woonassistenten.

Het appartement wordt verkocht onder 12% BTW.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

kWh/m2

Pand Referentie

RYE9PJDA764P

52 m2

1 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

26 May 2022€209.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Geen verkavelingsvergunning

Bestemming

In aanvraag

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu