Van Hemelrijcklei 82, 2930 Brasschaat

Appartement Te Koop in Brasschaat

€285.000

Luxueuze assistentie woning met 2 SLPKS, 2 terrassen en een groen uitzicht.

Ligging: Prins Kavelhof Brasschaat, vlakbij AZ Klina, gemeentepark en het centrum
Indeling: inkomhal, 2 slaapkamers, badkamer, berging, leefruimte met open keuken, 2 terrassen.

Omschrijving:  Op dit domein zijn in 2017, 191 assistentiewoningen opgericht verdeeld over 12 gebouwen. Elke unit is voorzien om zelfstandig te blijven wonen, maar is tevens ingericht naar uw persoonlijke noden (rolstoelvriendelijk ingericht).
Er is dagelijks woon-assistentie aanwezig waarvoor u een dagforfait betaald. Het ziekenhuis AZ Klina ligt op een boogscheut. Verder kan u op het domein rondkuieren of deelnemen aan activiteiten; dewelke coronaproof zijn.

Het appartement is als volgt ingedeeld: U komt binnen in de inkomhal/ nachthal dewelke beschikt over een vestiairekast. Wanneer u de hoek omloopt heeft u aan de rechterkant 2 deuren. Deze geven toegang tot beide slaapkamers. De grote slaapkamer heeft een oppervlakte van 13m² en beschikt over een mooie parketvloer en een ruime ingemaakte kast. De kleine slaapkamer is 6m² groot ook voorzien van parket. Aan de overkant van de gang bevindt zich de badkamer, dewelke is uitgerust met een douche, wastafel en toilet. Verder heeft u aan deze kant van de gang nog een bergruimte met plaats en aansluitingen voor uw wasmachine en droogkast. Aan het einde van deze gang bevindt zich de woonkamer met open keuken. De keuken is volledig geïnstalleerd, dit wil zeggen dat er een vaatwasser, oven, koelkast, kookplaat en dampkap aanwezig zijn. Verder heeft u de luxe van een dubbel terras waarvan 1 met een volledig vliegenraam.
Het volledige appartement werd voorzien van lichtarmaturen en gordijnen.
Het geheel is afgewerkt met hoogwaardige materialen en straalt een zekere luxe uit. De mogelijkheid bestaat tot het huren van een autostaanplaats.

Bovenop de huurprijs komen nog de assistentiekosten. Deze bedragen €11,10 per dag (2022), hierbij inbegrepen zit:- Brandverzekering- Inboedelverzekering- De activiteiten van de woonassistent- Gebruik van oproepsysteem (24/24)- Het gebruik, onderhoud en de verwarming van de gemeenschappelijke ruimten- Het onderhoud en de herstellingen aan de gemeenschappelijke gebouwen en al zijn technische installaties (bv. lift)- Onderhoud van de ramen aan buitenzijde- Gebruik en onderhoud van de tuin en fietsenstalling (elektrisch opladen mogelijk)- Aansluitkosten voor televisie, telefoon en internet
Bijzonderheden:- Mogelijkheid tot extra diensten: (warme maaltijden, poets- en boodschappenhulp... )
- Dagbesteding in ontmoetingsruimte
- Groen domein
- Vlakbij AZ Klina
- Nabij het centrum
- Vloerverwarming
- Ventilatiesysteem type D- EPC: 80,35 kwh/m²/j

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

8035 kWh/m2

Pand Referentie

6CBCG3RPJADF

25584 m2

80 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

14 Oct 2022€285.000

03 Jun 2022€295.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu