Nijlense Steenweg 8, 2270 Herenthout

Appartement in Herenthout

€215.000

Instapklaar dakappartement met groot terras in het centrum van Herenthout.
Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van een klein complex uit 2007 en verkeert in goede staat van onderhoud.
Indeling: Inkom, toilet, woonkamer, eetkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, wasplaats/berging, zolder, terras.
Ligging: Gelegen op wandelafstand van de markt van Herenthout. Alle faciliteiten (winkels, scholen, treinstation, ... ) liggen dan ook in de onmiddellijke omgeving. Verbindingswegen naar omliggende gemeenten en de oprit van de E313 zijn tevens vlot bereikbaar.
Omschrijving: Via de gemeenschappelijke trappenhal bereikt u op het tweede verdiep dit gezellig en instapklaar appartement. De inkom geeft uit op een ruime woonkamer en een volledig geïnstalleerde open keuken met plaats voor een grote tafel. Verder is er een apart toilet, een praktische wasplaats/berging, een ruime slaapkamer en een badkamer met douche in ligbad aanwezig. Stockeren kan u op de grote zolderberging die bereikbaar is via een luik in de wasplaats. Om het geheel compleet te maken is er een terras van maar liefst 25m² waar u rustig kan genieten van de nodige privacy. Een aanrader voor wie op zoek is naar een startersappartement of een goede investering.
Extra's:- EPC 175 kWh/m2- EK conform AREI- Mogelijkheid tot huren van een garage- Geen gemeenschappelijke kosten met uitzondering van de blokpolis- Wg, Vg, Gvv, Gvkr, Gmo

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

175 kWh/m2

Pand Referentie

E7B8BB3-61HB

65 m2

1 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

15 Jul 2022€215.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu