Nijlense Steenweg 107, 2270 Herenthout

Appartement in Herenthout

€304.500

 Park "Hooghuys", hedendaags, stijlvol nieuwbouwproject gelegen in de prachtige parktuin van het historisch Hooghuys, te midden van groen en vlak bij de dorpskern. Het project bestaat uit 64 appartementen met Zuid-georiënteerde terrassen, verdeeld over 4 aparte gebouwen, een ondergrondse parking uitgerust met ruime staanplaatsen, garageboxen én privatieve bergingen.  De architectuur van de vier nieuwe gebouwen is licht, rustig en tijdloos. Dit is wonen te midden van het groen, met panoramisch zicht op vijver en bomen.

Dit nieuwbouwproject biedt een combinatie van modern en comfortabel wonen met een tijdloze architectuur, op een mooie, centrale locatie en alle comfort, rust en privacy. Het project situeert zich in het centrum van Herenthout, met alle voorzieningen op wandel-/fietsafstand in de nabije omgeving.

De residentie voorziet in Blok A 17 appartementen, waarvan 1 met 1 slaapkamer, 15 appartementen met 2 slaapkamers en een penthouse met 3 slaapkamers. Blokken B en C bestaan beiden uit 17 appartementen waarvan 15 met 2 slaapkamers en 2 appartementen met 3 slaapkamers. Blok D bestaat uit 13 appartementen waarvan 4 met 1 slaapkamer, 8 met 2 slaapkamers en 1 met 3 slaapkamers. Alle appartementen zijn uitgerust met terrassen, rekening gehouden met een goede oriëntatie en zichten. 
Verder zijn er ondergrondse staanplaatsen, garageboxen en privatieve bergingen voorzien (apart aan te kopen).

Het project voldoet aan alle huidige strenge energienormen. (E-peil < E45)

Info en verkoop:
De verkoop geschiedt onder BTW op het constructie-aandeel en registratierechten op het grondaandeel. Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak via 014/70.51.58 of info@heylenvastgoed.be

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

Pand Referentie

TRIQ2C5V91CF

1167 m2

2 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

11 Feb 2022€304.500



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu