Nijlense Steenweg 95, 2270 Herenthout

Appartement Te Koop in Herenthout

€338.140

Kom vrijblijvend langs tijdens de openhuizendag op zaterdag 19 november tussen 10 - 12 uur op de werf!

REEDS 65 % VERKOCHT!!
Residentie Metro te Herenthout
Stijlvol en modern nieuwbouwproject gelegen op de hoek van de Nijlense Steenweg en Astridlaan. Dit nieuwbouwproject bestaat uit 8 appartementen waarvan 4 op de gelijkvloerse verdieping, 3 op de eerste verdieping en een prachtig dakappartement op de tweede verdieping. Alle appartementen hebben zuid-georiënteerde terrassen en/of een privatieve tuin. Er is een ondergrondse parkeergarage voorzien met bergingen, fietsenstalling en parkeerplaatsen.
Residentie Metro is gelegen op wandelafstand van de gezellige dorpskern en ook van de Merodese bossen waar u prachtige natuurwandelingen kan maken. Door de gunstige oriëntatie is het gezellig vertoeven in de tuintjes of op het terras. Bovendien biedt dit project een hoogwaardige kwalitatieve afwerking door gebruik te maken van vloerverwarming, zonnepanelen, hoogrendementsbeglazing (en zonwerend), ventilatiesysteem type D+, regenwaterrecuperatie en airco! Er is standaard airco voorzien in de leefruimte en een slaapkamer naar keuze.
Door al deze troeven kan u als koper genieten van een fiscaal voordeel: 50 % vrijstelling op de onroerende voorheffing gedurende de eerste vijf jaren. Het e-peil zal maximum 30 zijn.
De kelderberging en fietsenstalling is reeds inbegrepen in de prijs. De parkeerplaats dient u nog apart bij aan te kopen.Er is ook een mogelijkheid om per appartement extra zonnepanelen te voorzien (meerprijs).
Kom langs op één van onze kantoren en ontdek dit unieke nieuwbouwproject! U kan een afspraak maken op het nummer 014/70.51.58 of via debbie@heylenvastgoed.be

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

Pand Referentie

3NBUH57MZFV7

11717 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

29 Apr 2022€338.140

15 Apr 2022€335.066

11 Feb 2022€319.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu