Leopoldstraat 70-A102, 2800 Mechelen

Appartement in Mechelen

€550.000

Unieke loft van 182m² in de voormalige meubelfabriek VEKA

De loft werd in 2006 volledig gerenoveerd met duurzame materialen met behoud van de oorspronkelijke elementen. Deze loft is dus enig en uniek in zijn klasse.

Indeling:

Via de inkomhal of lift komt men binnen in de ruime en zonovergoten leefruimte. Deze is reeds voorzien van ingebouwde kasten en een hyper-geïnstalleerde keuken. Voorzien van gasvuur (5 pits), ijskast, elektrische oven en vaatwasser. Verder is er enorm veel opbergruimte in de keuken door de vele kasten.
De gashaard en het tropisch hout zorgt ’s avonds voor gezellige sfeer.

Vanuit de leefruimte kan men via een dubbele spiegeldeur de slaapkamer bereiken. De masterbedroom is voorzien van een ruime inloopdressing. Verder vindt u de badkamer die volledig uitgerust is met massage-ligbad, ruime inloop douche, ingebouwde kasten en dubbele-lavabo.

Eveneens verwerkt in de loft zijn een grote toiletruimte en een grote technische ruimte/opbergruimte

Wat deze loft zo bijzonder maakt, is de hoge afwerkingsgraad met oog voor detail en het authentieke karakter dat mede gecreëerd wordt door het behoud van oorspronkelijke elementen. Wat opvalt is dat de volledige woning over zeer veel glaspartijen beschikt waardoor elke ruimte met zon overgoten wordt. Deze woning is een unieke kans voor mensen die van ruimte, licht en rust houden maar toch in nabij centrum van Mechelen willen vertoeven.

Afgesloten autostaanplaats wordt aangeboden voor 35.000 euro.

Omgeving:

Gesitueerd in een rustige en bruisende omgeving en dicht tegen belangrijke invalswegen zoals de E19. Openbaar vervoer op wandelafstand. Deze buurt heeft een waaier aan voorzieningen, zoals kinderopvang, scholen, winkels, supermarkten, speel-, sport- en recreatiefaciliteiten.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

193 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.693

Pand Referentie

7P1A58I6E2SP

182 m2

1 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

30 Sep 2022€550.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu