Leopoldstraat 98-, 2800 Mechelen

Appartement Te Koop in Mechelen

€340.000

Vernieuwd appartement met terras op toplocatie te Mechelen.
Dit appartement is gelegen op wandelafstand van het station van Mechelen. De stationsomgeving ondergaat een indrukwekkende metamorfose. Het toekomstig project biedt een autovrije, veilige en groene stationsbuurt. Bovendien heeft het appartement een uitstekende bereikbaarheid gezien de ligging nabij de ring van Mechelen, de E19 Antwerpen-Brussel en invalswegen. Het stadscentrum, winkels en scholen zijn in de nabijheid terug te vinden.

Het appartement wordt verkocht onder het "sleutel op de deur" principe. Bij de afwerking zal gekozen worden voor hoogwaardige materialen en zal worden voldaan aan de huidige EPB-normen.Het zal beschikken over een ruime en lichtrijke leefruimte in parketvloer. De keuken wordt volledig ingericht en vervaardigd uit hoogwaardige en resistente materialen. Badkamer wordt uitgerust met inloopdouche en lavabomeubel in keramische tegel. Eveneens zal een apart gastentoilet en praktische bergruimte worden voorzien. Er zijn twee slaapkamers aanwezig. De privatieve terrassen met prachtig uitzicht op de bruisende stad maakt dit appartement compleet.
Wenst u te wonen in dit volledig gerenoveerde, luxueuze appartement net buiten de stadskern van Mechelen? Maak dan snel uw afspraak!
Extra's:- Verkoop geschiedt onder verkooprechten, 3% mits voorwaarden.- Richtdatum oplevering: maart 2023.- E-peil: E60.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

60 kWh/m2

Pand Referentie

DZLIZK10OKPX

8431 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

11 Nov 2022€340.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu