Sint-Amelbergalaan 15-G, 9140 Temse

Appartement in Temse

€260.000

Ben je op zoek naar een rustig gelegen duplexappartement met 3 slaapkamers en zicht op groen in Temse? Gevonden!

Met een rustige ligging nabij de Schelde, winkels, het centrum en het openbaar vervoer heeft dit appartement heel wat te bieden. De mooie ruimtes met veel lichtinval, de 3 ruime slaapkamers, de aparte garage en het terras met vrij zicht op groen zijn slechts enkele sterke punten van dit goed onderhouden duplexappartement.

Indeling:
- GLV: gemeenschappelijke inkomhal met lift, traphal en een privatieve garage. De garage (14m²) bevindt zich aan de achterkant van het gebouw en mogelijkheid aan te kopen aan €25.000.
- 3deV: de inkomhal (5m²) omvat de toegang tot de wasplaats voorzien van alle aansluitingen en de verwarmingsketel. Vervolgens heb je de ruime, lichtrijke leefruimte (31m²) met voldoende ruimte voor eet- en zitplaats, de open keuken (6m²) met alle voorzieningen en een eerste gezellig terras (2m²). Via de nachthal (2m²), met apart toilet, kom je terecht in de eerste 2 slaapkamers (13-11m²), waarvan 1 met het tweede terras (3m²) en zicht op groen. Verder heb je de eerste badkamer (5m²) voorzien van een ligbad en dubbele wastafel in meubel.
- 4deV: via een vaste trap in de leefruimte, kom je terecht op de bovenste verdieping. Hier vind je nog een grote slaapkamer (20m²) met dressing en de tweede badkamer (8m²), uitgerust met een douche, enkele wastafel in meubel en een toilet. Tot slot bevindt zich hier ook het ruime terras (21m²) met zicht op groen.

Ook ideaal als opbrengsteigendom.

Interesse? Maak snel een vrijblijvende afspraak om deze ruime duplex te bezichtigen!

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Appartement

EPC

183 kWh/m2

Pand Referentie

B68FRRP7EHS6

1140 m2

105 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

26 Sep 2022€260.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu