Sint-Amelbergalaan 32, 9140 Temse

Appartement Te Koop in Temse

€415.000

Ben je op zoek naar een instapklare halfopen bebouwing met 3 slaapkamers en leuke tuin in Temse? Zoek dan niet verder!

Met de uitstekende ligging nabij het openbaar vervoer, winkels en invalswegen heeft deze centraal gelegen woning heel wat te bieden. De bewoonbare oppervlakte, de volledig nieuw aangelegde tuin rondom rond en oprit met garage zijn slechts enkele troeven van deze woning.

De inkomhal met vestiaire geeft toegang tot de ruime en lichtrijke living met gezellige aparte zithoek. Aansluitend bevindt zich de volledig ingerichte keuken met eethoek voorzien van alle nieuwste toestellen en die toegang geeft tot de kelder. De keuken geeft uit op de mooi aangelegde tuin met terras waar je volledig tot rust kan komen. Verder bevindt zich een ruime wasplaats met aansluiting voor was- en droogmachine, alsook een apart toilet voor gasten. Er is een aparte eetruimte die eventueel ook als bureau zou kunnen gebruikt worden.
Via de trap bereik je de drie heel ruime slaapkamers die tot in de puntjes zijn afgewerkt. De badkamer is voorzien van lavabo in meubel, ligbad, douche en toilet.

Tot slot is er een zeer ruime zolder die perfect kan worden ingericht als 2 extra slaapkamers of studio.


Bent u gecharmeerd en nu al aan het dromen om elke dag een vakantiegevoel te hebben in uw eigen woning? Contacteer dan snel de makelaar voor een afspraak!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Appartement

EPC

222 kWh/m2

Pand Referentie

247H709GEZZN

380 m2

215 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

28 Oct 2022€415.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Nog niet aangevraagd

Dagvaarding

Nog niet aangevraagd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nog niet aangevraagd

Bestemming

/

Overstromingsgebied

/

Menu