Burggravenlaan 239, 9000 Gent

Huis in Gent

€635.000

Gerenoveerde en bijzonder aantrekkelijke burgerwoning met sfeervolle buitenruimte, typische interbellum gevel en stijlelementen, gelegen in de felbegeerde Stropbuurt te Gent, dichtbij zowel het Sint-Pietersstation en de binnenstad.

Het huis heeft net een grondige en kwalitatieve renovatie ondergaan, met oog voor een stijlvolle afwerking, een verzorgde materiaalkeuze, allerlei details en energiezuinigheid. Voorzien van zuidgerichte zonnepanelen, nieuwe condenserende centrale verwarming op aardgas, isolatie in hellende en platte daken, hoogrendementsbeglazing en twee sfeervolle gashaarden. De originele decoratie werd naadloos aangevuld met hedendaags elementen zoals de nieuwe inkomdeur in massief eik.

De inkomhal met authentieke retrovloer leidt naar de zonnige woonkamer met gashaard en sluit aan op de nieuwe leefkeuken met (ontbijt-)eiland, verrassend veel kasten en 2e gashaard. De grote raampartijen aan de keuken zorgen voor een opmerkelijk buitengevoel. Op de eerste verdieping bevindt zich, naast een eerste grote zonnige slaapkamer, de badkamer met inloopdouche, een groot ligbad en een afsluitbare nis voor een wasmachine en droogkast. De overige twee volwaardige slaapkamers zijn gelegen op de tweede verdieping.

Zowel op het gelijkvloers als op de eerste verdieping, is er een afzonderlijk toilet voorzien. De droge kelder biedt nog heel wat opbergmogelijkheden.

Het huis wordt afgeleverd met een conforme 25-jaar geldige elektriciteitskeuring, in- en opbouwverlichting in het gehele huis en volledig nieuw geschilderd.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

178 kWh/m2

Pand Referentie

DU2AKX2FP6KS

103 m2

160 m2

Vraagprijzen

28 Jun 2022€635.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Gebouwd voor 1962

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu