Burggravenlaan 239, 9000 Gent

Huis in Gent

€595.000

Ligging:

Dit gerenoveerd en instapklaar pand met typische interbellum gevel- en stijlelementen, is gelegen in de Burggravenlaan te Gent. De woning is dichtbij het Sint-Pietersstation gelegen en heeft een goede verbinding met de invalswegen. Ook is het historisch centrum van Gent makkelijk te bereiken. Deze uitstekende locatie, met een mobi-score van 9,5/10, bevindt zich dichtbij supermarkten, winkels, autostrade, station en andere voorzieningen.

Indeling:

De burgerwoning heeft recent een grondige renovatie ondergaan. Hierbij werd de woning afgewerkt met kwalitatieve en hoogstaande materialen. Zo zijn zonnepanelen geïnstalleerd op het dak en er is een nieuwe condenserende centrale verwarmingsketel op aardgas aanwezig. In de woonkamer en keuken zijn er gashaarden voorzien die voor een sfeervolle uitstraling zorgen. De oude elementen worden gecombineerd met hedendaagse afwerking.

De inkomhal leidt naar de lichtrijke woonkamer. De parketvloer en de gashaard zorgen voor een warm gevoel in deze ruimte. De keuken is volledig uitgerust en beschikt over een keukeneiland en een tweede gashaard. Vanuit de keuken en eetkamer heeft u toegang tot de ruime buitenruimte. Op de eerste verdieping bevindt zich de eerste slaapkamer en de badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, een losstaand ligbad en een dubbele lavabo. Ook is er een aansluiting voor wasmachine en droogkast voorzien. Op de tweede verdieping zijn de andere 2 slaapkamers voorzien. De droge kelder biedt ook opbergmogelijkheden.

Voor info en/of een bezoek bel Anthony op 0488 14 62 77.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

kWh/m2

Pand Referentie

ENHL6HU88BDZ

103 m2

160 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

14 Nov 2022€595.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu