Burggravenlaan 239, 9000 Gent

Huis Te Koop in Gent

€595.000

Deze gerenoveerde en bijzonder aantrekkelijke instapklare burgerwoning met sfeervolle buitenruimte en typische interbellum gevel- en stijlelementen, is gelegen in de felbegeerde Stropbuurt te Gent, dichtbij zowel het Sint-Pietersstation als de binnenstad.

Het huis, dat ondertussen het label 'asbestveilig' heeft verkregen, heeft net een grondige, kwalitatieve en smaakvolle renovatie ondergaan, met oog voor een verzorgde materiaalkeuze in combinatie met energiezuinigheid. Voorzien van Zuidgerichte zonnepanelen, nieuwe condenserende centrale verwarming op aardgas, isolatie in hellende en platte daken, hoogrendementsbeglazing en twee sfeervolle gashaarden. De originele decoratie werd naadloos aangevuld met hedendaags elementen zoals een nieuwe inkomdeur in massief eik.

De inkomhal met authentieke retrovloer leidt naar de zonnige woonkamer met parket en gashaard en sluit aan bij de nieuwe leefkeuken met eiland, verrassend veel kasten en een tweede gashaard. De grote raampartijen aan de keuken zorgen voor een opmerkelijk buitengevoel en leiden naar de verharde sfeervolle buitenruimte met privacy. Op de eerste verdieping bevindt zich, naast een eerste grote zonnige slaapkamer, de badkamer met inloopdouche, een groot ligbad en een afsluitbare nis voor een wasmachine en droogkast. De overige twee volwaardige slaapkamers zijn gelegen op de tweede verdieping.

Zowel op het gelijkvloers als op de eerste verdieping is er een (nieuw) afzonderlijk toilet voorzien. De droge kelder biedt nog heel wat opbergmogelijkheden.

Het huis wordt asbestvrij afgeleverd met een conforme 25-jaar geldige elektriciteitskeuring, in- en opbouwverlichting in het gehele huis en werd nieuw geschilderd.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

178 kWh/m2

Pand Referentie

76YTTJHQN26F

103 m2

160 m2

Vraagprijzen

15 Nov 2022€595.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Gebouwd voor 1962

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu