Sint-Truidersteenweg 159, 3500 Hasselt

Huis in Hasselt

€399.000

KNAP GERENOVEERDE RUIME STADSWONING MET 3 SLK, 2 LEUKE ZONNETERRASSEN EN ZWEMBAD OP TOPLOCATIE TE HASSELT!

Deze instapklare woning bevindt zich op de Sint-Truidersteenweg 159 (tussen Runkst en Hollandsveld), binnen de grote Ring in Hasselt. Deze locatie staat garant voor een onmiddellijke toegang enerzijds naar de oprit van de E313, en anderzijds naar Hasselt-centrum met vele supermarkten, gezellige winkels en restaurants binnen handbereik! Een te waarderen ligging voor iemand die wonen ìn een toffe stad wilt combineren met vlotte reistijden.

Deze woning werd initieel gebouwd in 1939 maar onderging recent zeer ingrijpende renovatiewerken.
De woning werd op het gelijkvloers van top tot teen gestript. Zo werden de vloeren, ramen, elektriciteit, afvoeren, centrale verwarming en de keuken volledig vervangen.
De inkomhal en gastentoilet op het gelijkvloers, brengt ons eerst naar de open leefruimte. Deze biedt ruimte aan een mooi uitgeruste keuken, een eetkamer en een gezellige woonkamer waar een zee aan licht overheerst!
Vervolgens vinden we op het gelijkvloers een bergruimte (technische ruimte) die toegang geeft tot de kelder en het eerste verdiep. Tot slot hebben we via de woonkamer toegang tot de, grotendeels beklinkerde, stadstuin (1,77are) met buitenzwembad (diepte 1,2m)) en een trap naar het gezellig zonneterras op het eerste verdiep.

Op de eerste verdieping vinden we de, eerder gerenoveerde, badkamer met ligbad, lavabo en toilet terug. Ook werd er op deze verdieping ruimte gemaakt voor 1 grote multifunctionele ruimte die in feite nog eenvoudig opgesplitst kan worden in een ruime wasruimte en een extra slaapkamer. Aan de tuinzijde van het eerste verdiep werd er een prachtig zonneterras aangelegd dat ook toegang geeft tot het terras op het gelijkvloers.

Op de tweede verdieping vinden we nog eens een nachthal en twee mooie en ruime slaapkamers, met airconditioning, terug. .

Deze woning is een droom voor eenieder die van het stadsleven houdt en een karaktervolle setting zoekt. Ook een groter gezin kan hier een goede match vinden.

Mis deze schitterende woning op toplocatie niet. Interesse? Contacteer ons op 011 96 51 76 of mail naar info@momentumvastgoed.be !

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

256 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.075

Pand Referentie

9EBHQ-UCIG6A

209 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

08 Sep 2022€399.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu