Luikersteenweg 657, 3500 Hasselt

Huis Te Koop in Hasselt

€449.900

SMAAKVOL AFGEWERKTE, INSTAPKLARE WONING (HOB) MET 2 / 3 SLAAPKAMERS EN RUIME TUIN TE HASSELT

We vinden deze energiezuinige woning terug op de Luikersteenweg 657 te Hasselt-Wimmertingen. Van hieruit bereik je Hasselt-centrum, Kortessem, Alken en de oprit naar de E313 in Rapertingen in no-time. Bovendien ligt het natuurgebied ‘Nietelbroeken’ in de Mombeek-vallei zich op wandelafstand, waardoor de sportievelingen onder ons, ook niet teleurgesteld worden.

Deze strakke en halfopen woning is gelegen in een groter geheel, dat in 2011 opgericht werd als handelspand met woning. De woonst vormde tot voor kort een geheel met de winkel, waarna het dit jaar officieel werd opgesplitst en verder werd ingericht met een splinternieuwe keuken en badkamer. Het geheel werd nog maar net opnieuw geschilderd, tot in de puntjes afgewerkt en zelfs voorzien van stijlvolle lichtarmaturen.

Gelijkvloers vind je een ruime inkomhal met voldoende vestiaireruimte, het gastentoilet en het tellerlokaal. Daarna betreed je de ruime leefruimte waar de vele raampartijen voor voldoende natuurlijke lichtinval zorgen. De naastgelegen strakke, open keuken werd uitgerust met alle nodige keukentoestellen waaronder inductie-kookvuur, afzuigkap, afwasmachine, heteluchtoven, combi-microgolfoven, koelkast en ijskast. Naast de keuken vinden we een ingerichte bijkeuken met wasplaats terug. In de bijkeuken tref je een tweede koelkast, wastafel en meer dan voldoende kastruimte voor het wegbergen van provisie enz. Hier is er ook voldoende ruimte voor het plaatsen van de wasmachine, droogkast, poetsgerei en bergruimte voor andere spullen, een waardevolle toevoeging dus. In deze ruimte vind je ook de toegang naar de kruipkelder terug.

Via de trap naast de leefruimte betreed je de bovenverdieping. De nachthal leidt je eerst naar de zeer ruime en smaakvol ingerichte badkamer met inloopdouche, toilet en dubbele wastafel. Daarna vind je de eerste slaapkamer (12,6 m2) terug, waarna de “master bedroom” volgt. Deze slaapkamer heeft 2 toegangsdeuren en kan perfect opgesplitst worden door eenvoudigweg een muur uit gipsplaat te plaatsen waardoor men 2 slaapkamers van circa 10,5 m2 en 11,3 m2 creëert. De huidige eigenaar wilde op deze manier de mogelijkheid bieden aan de nieuwe eigenaar om zelf de keuze te maken of hij een slaapkamer met dressing en suite of 2 aparte slaapkamers creëert.

Tot slot mag ook even bij de buitenzijde van de woning worden stilgestaan. Via het grote schuifraam in de woonkamer, bereik je het beklinkerd terras met daarna de omheinde, ruime tuin. Dankzij de westelijke oriëntatie geniet je hier vanaf ’s middags tot de late avond van de zon.
Een modern (volledig geïsoleerd en ingericht) tuinhuis, voorzien van keramische tegelvloer, elektrisch vuurtje, stopcontact en lichtpunt biedt nog eens extrabergruimte. De 2 dichtste autostandplaatsen aan de woning horen ten slotte nog privatief bij dit geheel.

Deze woning is de perfecte match voor een jong koppel / jong gezin of de bewoner die de té grote woning inruilt voor een zo goed als nieuwe en zeer onderhoudsvriendelijke woning.

Interesse? Contacteer ons op 011/96.51.76 of mail naar info@momentumvastgoed.be.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

125 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.083

Pand Referentie

840T7K6XK9O1

691 m2

123 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

17 Nov 2022€449.900



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja Vergunning voor afbraak woning en nieuwbouw van woning met handelsruimte d.d. 17/02/2011 'do

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter Achtergelegen deel in waardevol agrarisch gebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu