Luikersteenweg 404D, 3500 Hasselt

Huis Te Koop in Hasselt

€250.000

Op de bekende Luikersteenweg vinden we deze op te knappen halfopen bebouwing terug ter hoogte van nummer 404D. De ligging biedt een vlotte toegang naar de autosnelweg, perfect voor wie veel de baan op moet. Ook het centrum van Hasselt bevindt zich slechts op een vijftal kilometer verwijderd. Kortom: een ideale locatie!

De woning dateert van het jaar 1960 en werd in 1967 uitgebreid met een bijbouw. Hier geniet je van een aangename bewoonbare oppervlakte van 170 vierkante meter. De woning dient gerenoveerd te worden, maar werd doorheen de jaren goed onderhouden. De woning is ingericht als volgt: inkomhal met gastentoilet, ruime woonkamer gevolgd door een keuken met eetplaats en bergruimte/wasplaats. Achteraan de woning is nog een garagebox voorzien. Een verdiep hoger zijn er drie slaapkamers en een badkamer met ligbad. Extra opbergruimte vind je terug in de kelder.

De tuin is het absolute pareltje van de woning. Hier geniet je van een heerlijke zuidoostelijke oriëntatie met zicht op groen (achterliggend agrarisch gebied). Ben je benieuwd en wens je graag een afspraak in te plannen? Contacteer ons dan voor een afspraak ter plaatse op het nummer 011/30 50 50 of mail naar ines.bollen@dewaele.com.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

905 kWh/m2

Pand Referentie

K9UVU9NOY1UM

170 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

27 Nov 2022€250.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

woongebied met landelijk karakter, agrarisch gebied

Overstromingsgebied

nee

Menu