Luikersteenweg 368, 3500 Hasselt

Huis Te Koop in Hasselt

€339.000

Deze karaktervolle half open bebouwing vinden we terug op de Luikersteenweg 368 te Hasselt. Met een school om de hoek en de bushalte vlakbij heb je heel wat faciliteiten in de onmiddelijke omgeving. De op- en afrit van de E313 liggen vlakbij. 

Deze te renoveren woning dateert van 1955, is gelegen op een perceel van 464 m² en beschikt over een bewoonbare oppervlakte van ca. 215 m². Ze is erg goed onderhouden, De verwarmingsinstallatie op gas werd recentelijk vernieuwd.

De gelijkvloerse verdieping is ingedeeld met een ruime inkomhal met eiken trap, woonkamer met eetplaats, gevolgd door de open zijdelingse keuken en de berging/wasplaats met toilet. In de berging staat de pomp van het regenwater en is er een douche geïnstalleerd.

De 1ste verdieping is uitgerust met 3 slaapkamers en een badkamer met douche, lavabo en toilet, op de 2de verdieping heb je een zolderkamer/4de slaapkamer (velux) met ingebouwde kastenwand en een lavabo. Overige stockageplaats is voorzien in de kelder. 

De oprit is volledig verhard, de auto kan zowel zijdelings als voor de woning geparkeerd worden. Het perceel is volledig omheind en aan de straat afgesloten met een poort. De tuin werd ook recenlijk aangepakt en is zeer onderhoudsvriendelijk ingericht. 

De pluspunten van deze woning op een rij:
+ Karaktervolle woning met authenticiteit
+ Renovatieproject
+ Dak, verwarmingsinstallatie en tuin werden recentelijk aangepakt
+ Mooie ruimtes
+ Garagebox en tuinberging

Bent uw benieuwd naar deze woning? Contacteer dan Stephanie op het nummer 0474-73 64 84 of mail naar stephanie@vestio.com.

Menu