Romershovenstraat 154, 3730 Hoeselt

Huis in Hoeselt

€299.000

Deze vrijstaande bungalow is gelegen op een mooi perceel met een oppervlakte van 12a 22ca, langs de Romershovenstraat ter hoogte van nummer 154. Romershoven is een aantrekkelijke landelijke deelgemeente van Hoeselt, waar het zeer aangenaam om wonen is en waar iedereen iedereen nog kent. De laatste jaren is deze locatie zeer gegeerd onder meer voor de mooie groene omgeving en de rust, hetgeen men kan zien aan tal van mooie woningen die recent hier gebouwd zijn. Op heden wordt er gewerkt aan de weg zodat het straatbeeld binnenkort alleen nog maar aantrekkelijker zal worden.
Op een vijftal minuutjes rijden bevindt zich het centrum van Hoeselt, op een tiental minuutjes komt men in het centrum van Bilzen of Diepenbeek. De oprit E313 is vlot bereikbaar.

De zone gelegen achter de woning heeft volgens het gewestplan de bestemming 'agrarische gebieden' gekregen, hetgeen de koper zekerheid geeft dat hier niet gebouwd zal worden. De rust en het mooie weidse uitzicht op de achterliggende glooiende groene omgeving zal hier voor u bewaard blijven, zeker wel een belangrijke troef van deze ligging.

De woning is zeer degelijk gebouwd en goed onderhouden, zodat dit een uitstekende basis zou kunnen zijn voor een mooie renovatie. Anderzijds, voor wie wil, is deze woning vrijwel onmiddellijk bewoonbaar zonder dat veel dringende kosten onmiddellijk aan de orde zijn.

Indeling:
De netjes beklinkerde inrit in de voortuin leidt naar de voordeur met inkomhal met gastentoilet, dubbele deur naar de ruime woonkamer in L-vorm, met daaraan palend een bijkomende ruimte die dienst zou kunnen doen als bureel of vierde slaapkamer. Indien gewenst zou deze ruimte eenvoudig opengemaakt kunnen worden ter uitbreiding van de al ruime woonkamer. De keuken is omstreeks 2010 volledig vernieuwd en ingericht met meer dan voldoende kastruimte, kookplaat, vaatwasser, frigo en oven. Verder in deze keuken is nog een handige ruimte voorzien voor wasplaats, netjes en onopvallend weggewerkt in een van de inbouwkasten. Vlakbij de keuken vindt men nog een handige berging. Via de nachthal komt men in de drie slaapkamers en in de badkamer.
De zolderruimte is bereikbaar via een luikje. Deze ruimte doet op heden dienst als CV ruimte en biedt nog mogelijkheden voor stockage.
Buiten: ruime tuin met vrijstaande garage of werkplaats. Vanuit de tuin heeft men mooi zicht op de achterliggende glooiende omgeving. Hier is het echt heerlijk om tot rust te komen weg van alle drukte.

enkele technische kenmerken:
- EPC: 389 kWh/m pj
- CV op mazout
- vernieuwde ALU ramen vooraan met HR glas, achteraan houten ramen met dubbele beglazing
- keuken 2010
- geïsoleerde spouw
- geïsoleerde zoldervloer - PUR - 10cm
- dak vernieuwd in 1990 - goten enkele jaren geleden volledig vernieuwd

Interessant aanbod voor wie op zoek is naar een op te frissen/te renoveren woning met ruime tuin met vrij uitzicht en voldoende privacy, zonder achterburen, in een mooie groene omgeving zoals men die kan vinden in deze gegeerde en gemoedelijke deelgemeente Romershoven.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

kWh/m2

Pand Referentie

-DQ2QNVY8M3B

1222 m2

135 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

29 Aug 2022€299.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

n/a

Menu