Romershovenstraat 73-E, 3730 Hoeselt

Huis Te Koop in Hoeselt

€389.000

In het mooie Romershoven (Hoeselt), vinden we deze energiezuinige woning terug. Groene velden en culturele elementen vullen het landschap.
Een gezellig dorp met het voordeel van een vlotte verbinding Tongeren - Bilzen en een snelle toegang tot de autostrade E313.
De woning, gebouwd in 2011, heeft een frisse uitstraling en behaalt een zeer mooi EPC van 80 kWh / (m² jaar). INDELING
Gelijkvloers Inkomhal met apart toilet Woonkamer met open keuken voorzien van alle ingebouwde toestellen (koelkast, gaskookplaat, oven, vaatwasser, dampkap, ..) Berging met een aansluiting voor een wasmachine 1ste verdieping De overloop ingericht als bureel 2 Slaapkamers waarvan 1 is voorzien van een dressing Badkamer met dubbele wastafel en ligbad voorzien van een douchegordijn 2de verdieping Studio voorzien van een slaaphoek en woonkamer (in het origineel plan zijn hier nog 2 aparte slaapkamers getekend) Berging, voorzien van de CV-installatie (mogelijkheid tot extra slaapkamer, bureel, dressing, .. ) Garage Autostaanplaats met opbergruimte, waterontharder, lavabo, .. Tuin Volledig omheind en ingericht met 2 terrassen. De zon- en windwering maken deel uit van de verkoop. PLUSPUNTEN De woning voldoet reeds aan de nieuwe renovatieplicht. Allerlei voorzieningen zoals airco, 18 zonnepanelen, regenwaterput van 5000 L, elektrische en manuele rolluiken, alarm (terug aan te sluiten). Laat je door deze instapklare woning verrassen tijdens een bezoek!
Contacteer ons vrijblijvend op 089 69 59 59.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

80 kWh/m2

Pand Referentie

BD653IUN3CC-

400 m2

294 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

26 Dec 2022€389.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Landschappelijk waardevol agrarisch gebied;Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in mogelijk overstromingsgevoelig gebied

Menu