Grote Baan 354, 2235 Hulshout

Huis Te Koop in Hulshout

€335.000

Karaktervolle woning met 3 slaapkamers, ruime garage en een zonnige, zuidgerichte tuin.

Ligging: Centraal gelegen te Hulshout in de onmiddellijke nabijheid van kleuter- en lagere school, openbaar vervoer, vlotte verbinding naar omliggende gemeentes en prachtige wandel- en fietsroutes routes langs de Grote Nete en Herenbossen.

Indeling: Gelijkvloers: Inkomhal met gastentoilet, leefruimte, keuken, wasplaats, garage. Eerste verdieping: Nachthal, 3 slaapkamers, badkamer.

Omschrijving: De woning werd gebouwd in 1965 en is steeds zeer goed onderhouden, doch enige opfrissingswerken zijn gewenst. De woning bevat heel wat charme, karakter en potentieel! Men betreedt de woning via de inkomhal met gastentoilet en komt zo terecht in de leefruimte. De leefruimte geniet van heel veel lichtinval dankzij de grote raampartijen, dewelke uitgeven op het zuidgerichte terras. Maar ook in de winter is het aangenaam vertoeven in de leefruimte dankzij de open haard! Op de gelijkvloerse verdieping treffen we eveneens een keuken en wasplaats, alsook een zeer ruime garage!
Via de prachtige eiken trap komen we terecht op de eerste verdieping. Deze is voorzien van een nachthal, 3 ruime slaapkamers en een badkamer, uitgerust met ligbad en lavabomeubel. De zolderverdieping biedt nog heel wat potentieel naar de toekomst toe.

Extra's: kelder - opbergzolder - dak volledig in van nature isolerende natuurleien - leefruimte met tropisch hardhouten parketvloer en originele schouw in Franse natuursteen. Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

593 kWh/m2

Pand Referentie

LUJ7XYY5X6X6

569 m2

156 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

14 Oct 2022€335.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu