Grote Baan 158, 2235 Hulshout

Huis Te Koop in Hulshout

€299.000

Woning met 3 slaapkamers, zolder en een zonnige, zuidgerichte tuin.

Ligging: Centraal gelegen te Hulshout in de onmiddellijke nabijheid van kleuter- en lagere school, openbaar vervoer, vlotte verbinding naar omliggende gemeentes en prachtige wandel- en fietsroutes routes langs de Grote Nete en Herenbossen.

Indeling: Gelijkvloers: Inkomhal, slaapkamer/bureau, leefruimte, keuken, wasplaats met douche, toilet. Eerste verdieping: Nachthal, 2 slaapkamers, badkamer. Tweede verdieping: zolderkamer.

Omschrijving: De woning werd gebouwd in 1949 en is steeds zeer goed onderhouden. Men betreedt de woning via de inkomhal en komt zo terecht in de leefruimte. De leefruimte geniet van heel veel lichtinval dankzij de grote raampartijen. Aansluitend bevindt zich de volledig vernieuwde keuken met achterliggend de berging met extra douche en toilet. Op de gelijkvloerse verdieping treffen we eveneens een eerste slaapkamer of bureau!
Via de trap komen we terecht op de eerste verdieping. Deze is voorzien van een nachthal, 2 ruime slaapkamers en een badkamer, uitgerust met ligbad, toilet en dubbel lavabomeubel. De zolderverdieping biedt nog heel wat potentieel naar de toekomst toe en is reeds voorzien van een vaste trap.


Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

880 kWh/m2

Pand Referentie

-I5ON-WHCWVP

885 m2

177 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

11 Nov 2022€299.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu