Grote Baan 199, 2235 Hulshout

Huis in Hulshout

€285.000

Ruime woning met 3 slaapkamers, garage, zolder en een ruime tuin.

Ligging: Centraal gelegen te Hulshout in de onmiddellijke nabijheid van kleuter- en lagere school, openbaar vervoer, vlotte verbinding naar omliggende gemeentes en prachtige wandel- en fietsroutes routes langs de Grote Nete en Herenbossen.

Indeling: Gelijkvloers: Inkomhal, leefruimte, bureau/eetplaats, keuken, veranda, toilet, douche/berging. Eerste verdieping: Nachthal, 3 slaapkamers, badkamer. Tweede verdieping: Zolder.

Omschrijving: De woning werd gebouwd in 1972 en is steeds zeer goed onderhouden, doch enige opfrissingswerken zijn gewenst. De woning bevat heel wat charme, karakter en potentieel! Men betreedt de woning via de inkomhal en komt zo terecht in de leefruimte. De leefruimte geniet van heel veel lichtinval dankzij de grote raampartijen. Vanuit de leefruimte komen we terecht in de eetplaats/bureau en vervolgens de keuken. Op het gelijkvloers bevindt zich eveneens een veranda, toilet en een berging met douchevoorziening.
Via de inkomhal komen we terecht op de eerste verdieping. Deze is voorzien van een nachthal, 3slaapkamers en een badkamer, uitgerust met bad, toilet en lavabo. De zolderverdieping is bereikbaar via een luik, maar biedt zeker nog uitbreidingsmogelijkheden.
Achteraan de woning bevindt zich een ruime garage en omheinde tuin.Parkeren kan eveneens vlot op de oprit naast de woning.

Extra's: kruipkelder - centrale verwarming op gas - dubbele beglazing - rolluiken

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

526 kWh/m2

Pand Referentie

Y83W6RLIBSE8

1124 m2

164 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

25 Feb 2022€285.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu