Bosdreef 10, 2360 Oud-turnhout

Huis Te Koop in Oud-turnhout

€2.250.000

Magnifieke villa met 5 slaapkamers en 3 badkamers op residentiële locatie te Oud-Turnhout
Deze prestigieuze villa in Vechtse stijl is schitterend gelegen op perceel van 2.000 m² in rustige en lommerrijke dreef in het residentiële Oud-Turnhout. De gehele villa werd afgewerkt met hoogwaardige materialen en heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 787 m²! De villa omvat riante leefruimten, 5 slaapkamers, 3 badkamers,..

Via het smeedijzeren hekwerk betreedt u de oprit van dit mooi stukje vakmanschap. In de omheinde tuin, dewelke werd heraangelegd in 2018 geniet van u van oude beuken en prachtige moeraseiken.

Gelijkvloers:
Via de mooie inkomhal komt u in de majestueuze inkomhal. Onmiddellijk ervaart u de ruimte die deze villa te bieden heeft. Via een dubbele deur bereikt u de ontvangstruimte met links toegang tot de woonkamer met eetkamer en sfeervolle zithoek met open haard. Rechts van de ontvangstruimte treft u een TV-kamer en de grote leefkeuken dewelke compleet is ingericht met alle moderne apparatuur. Via een dubbele deur bereikt u het terras en de tuin. Verder op het gelijkvloers bevindt ze zich een wasplaats/bijkeuken, privé-vestiaire en -toilet, alsook een extra vestiaire en toilet voor uw gasten. Een royale garage met plaats voor twee wagens is toegankelijk vanuit wasplaats en heeft een praktische zijdeur naar de oprit vooraan. Boven de garage treft u een afgewerkte ruimte, in te richten als hobby-ruimte, bureau,…

Eerste verdieping:
De royale trap breng u tot de bovenverdieping. De gehele verdieping is voorzien van parket. De mastersuite situeert zich aan de achterkant van de villa en omvat een riante dressing, een masterbedroom en een riante badkamer in natuursteen voorzien van inloopdouche, dubbele lavabo, ligbad en toilet.
Verder op deze verdieping hebt u nog 2 grote slaapkamers met elke een eigen badkamer.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping zijn er nog 3 slaapkamers + een ruimte met basisvoorzieningen voor een extra badkamer.

Bijzonderheden:
- Zeer rustige residentiele locatie in het groen
- Tijdloze villa in Vechtse stijl, verwijzend naar de koopmanshuizen uit de gouden eeuw die langs de rivier 'De Vecht' tussen Amsterdam en Utrecht werden gebouwd.
- Hoge plafonds
- Alarmsysteem
- Airco
- Geboorde put en automatische beregening
- Buitenschrijnwerk werd herschilderd in 2020 Documenten Informatieplicht kadastraal plan bodemattest Indelingsplan EPC

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

175 kWh/m2

Pand Referentie

G19SHRI42KR2

2000 m2

787 m2

6 Slaapkamers

3 Badkamers

Vraagprijzen

02 Sep 2022€2.250.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Neen

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Geen

Menu