Bosdreef 20, 2360 Oud-turnhout

Huis Te Koop in Oud-turnhout

€775.000

Verzorgde villa op 1.940 m² te Oud-Turnhout
Deze sfeervolle vrijstaande villa is gelegen op een residentiele locatie te Oud-Turnhout. De woning dateert van 1977, maar werd in 1998 en 2012 deels gerenoveerd en omvat een gezellige woonkamer, ingerichte keuken, slaapkamer met badkamer en dressing op gelijkvloers, inpandige garage, wasplaats, 3 à 4 slaapkamers op de verdieping, 2de badkamer en zolder. Dit alles omgeven door een zuidoostgerichte tuin met gezellig bijgebouw.

Gelijkvloers:
U betreedt de gezellige inkomhal met vestiaire en gastentoilet van deze villa met links toegang tot de sfeervolle woonkamer met zithoek voorzien van houtkachel en eethoek.
De halfopen keuken werd in 2012 nieuw geïnstalleerd en is uitgerust met alle modern comfort (de koelkast is ter overname).
Rechts van de inkomhal werd er in 2012 een masterbedroom gecreëerd, met aanpalende dressing en badkamer voorzien van douche en dubbele lavabo.
De achterinkom met ingebouwde kasten geeft uit op de keuken, de masterbedroom, alsook de inpandige garage. Deze dubbele garage werd in 2012 deels omgevormd tot wasplaats. Er rest bijgevolg nog 1 inpandige garage.

Verdieping:
De trap vanuit de inkomhal brengt u naar de bovenverdieping. Hier treft u 3 ruime slaapkamers op laminaat en een ruime badkamer voorzien van dubbele lavabo, ligbad, toilet en bidet. Een vierde slaapkamer of kantoor bevindt zich tussen de twee slaapkamers.

Zolder:
Bergzolder aanwezig toegankelijk via vlizotrap vanuit één van de slaapkamers.

Tuin:
De tuin is volledig omheind en perfect zuidoost georiënteerd. Zeer mooi eiken bijgebouw (halfopen) met overdekt terras voorzien van heater en een praktische buitenkeuken. De bbq is ter overname. Verder nog een tuinberging voor gereedschap, fietsen,...

Bijzonderheden:
- mooie residentiële locatie te Oud-Turnhout
- in 2012 werd de woning gedeeltelijk gerenoveerd: nieuwe keuken, geheel nieuwe mastersuite op gelijkvloers, parketvloeren, kaleien gevel, bijgebouw in de tuin,...
- verwarming op aardgas - nieuwe condenserende gasketel Buderus BJ 2012 - dmv radiatoren
- alarm / videofoon / automatische poort
Documenten EPC Indelingsplan RVV kadastraal plan watertoets water risicokaart erfgoed Informatieplicht bodemattest

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

280 kWh/m2

Pand Referentie

6XJ2BY7F6LPO

1940 m2

352 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

16 Sep 2022€775.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Neen

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Geen

Menu