Bosdreef 8, 2360 Oud-turnhout

Huis Te Koop in Oud-turnhout

€975.000

Uitzonderlijke Engelse villa met rieten kap op 2.000 m²
Deze topklasse villa met rieten kap treden we binnen via een monumentale inkomhal met doorzicht naar de prachtige tuin. De woonvertrekken met salon voorzien van gashaard met fraai afgewerkte Franse natuursteen, de tuinkamer/eetkamer en de schitterende woonkeuken bevinden zich op deze verdieping. Deze woonkeuken is uitgerust met alle modern comfort en straalt een tijdloze elegantie uit. Vooral de zitruimte met zicht op de tuin is adembenemend. Ook een goed uitgeruste wasplaats en riante dubbele garage bevinden zich op deze verdieping.

Praktisch is de tweede inkom met vestiaire en toilet. De lift bevindt zich ook in dit gedeelte van de woning en kan zowel de kelderverdieping als de eerste verdieping bereiken.

Eerste verdieping:
De rechterzijde van de villa is op de eerste verdieping geheel gewijd aan de eigenaar: een royale mastersuite met gashaard, prachtige dressing en uitzonderlijk luxe badkamer met geïntegreerde sauna.

Aan de andere zijde van de overloop bevinden zich 2 ruime slaapkamers met elk een luxe douchekamer voorzien van wastafel, douche en toilet.

Tussen verdieping:
Op deze etage bevindt zich de 4de slaapkamer. Hier is momenteel het kantoor gevestigd.

Kelder:
Zeer ruime en afgewerkte kelder bereikbaar via de lift of de trap. Hier is ook een wijnkelder aanwezig met klimaatbeheersing.

Tuin:
Het overdekt terras met infraroodstralers biedt mooi zicht op de tuin met absolute privacy. Dit terras sluit aan op de keuken.
Achteraan de tuin is er nog een tuinberging geheel in de stijl van de woning welke enerzijds dienst doet als atelier met zicht op de tuin en anderzijds als tuinberging.
Het ganse eigendom is omheind en afgesloten met automatische toegangspoort
Vooraan is er nog extra privé parkeergelegenheid en een extra garageruimte voor 2 auto's voorzien van automatische poort.

Bijzonderheden:
-Topklasse afwerking zowel binnen als buiten
-Grote inpandige lift die alle etages bereikt (cibes A 5000 / 400 kg /5 p.)
-Diverse kamers zijn voorzien van inbouw boxen
-Rainbird Image 6 installatie beregening tuin.
- boiler 2 j geleden vernieuwd, verwarmingsketel 5j geleden vernieuwd

Documenten Gewestplan Onroerende voorheffing Indelingsplan kadastraal plan RVV bos Informatieplicht water riscokaart watertoets onroerend erfgoed bodemattest EPC

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

177 kWh/m2

Pand Referentie

63DJYPHQFN4P

2000 m2

485 m2

4 Slaapkamers

3 Badkamers

Vraagprijzen

23 Dec 2022€975.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Neen

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Geen

Menu