Pastorijstraat 1-B, 2382 Poppel

Huis in Poppel

€449.000

Zeer mooie gezinswoning in het centrum van Poppel. Gelegen op een perceel van ca. 179m². De woning biedt u o.a. 4 slaapkamers, badkamer, keuken, inpandige garage, mooie leefruimte, tweede verdieping met mogelijkheden, gezellige tuin,... .

Gelijkvloers:
U betreedt de woning via de inkomhal met gasten toilet. Vanuit de inkomhal heeft u toegang tot de riante leefruimte op parketvloer. De woonkamer is voorzien van een gezellige gashaard en inbouwkasten. De openslaande deuren geven uit op de gezellige binnentuin. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de ruime leefkeuken die van alle nodige inbouwtoestellen(Bosch oven, Bosch 4 pits gasfornuis, Beko vaatwasser van 2022 en Miele koelkast) en handige inbouwkasten is voorzien. Verder is er op het gelijkvloers nog een ruime inpandige garage van ca. 22,92m² met elec. poort.

Eerste verdieping:
De vaste houten trap in de inkomhal brengt u naar de eerste verdieping op laminaat vloer. Hier bevinden zich 3 ruime slaapkamers waarvan de master bedroom een ensuite dressing heeft. De badkamer is voorzien van douche, hoekbad, toilet, dubbele wastafel en toilet.

Tweede verdieping:
De vaste houten trap brengt u naar de tweede verdieping. Deze biedt verrassend veel ruimte! Daarom vele mogelijkheden zoals creëren extra slaapkamers, hobbyruimte, bergruimte,... . De vlizotrap biedt u nog toegang tot de zolderruimte.

Buiten:
De mooi aangelegde tuin is in zijn geheel verhard waardoor makkelijk in onderhoud. Gezellige plaats om in alle rust te kunnen vertoeven.

Bijzonderheden:
- Goed onderhouden
- Mooie ruime leefruimtes, slaapkamers,...
- Houten ramen dubbel glas
- Geen kelder
- Veel opbergruimte
- Tweede verdieping biedt ontzettend veel mogelijkheden
- Verwarming op aardgas doormiddel van vloer verwarming en radiatoren
- Nieuwe EPC in opmaak

Neem zeker al eens een kijkje in de woning via het interactief gronplan: http://deboerenpartners.virtimmocontent.be/start-visit/3232

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

140 kWh/m2

Pand Referentie

PTNF5LDP4YH7

179 m2

179 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

09 Jun 2022€449.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Geen verkavelingsvergunning

Bestemming

woongebied

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu