Pastorijstraat 23, 2382 Poppel

Huis Te Koop in Poppel

€325.000

Een charmante instapper, deze rijwoning! Niet alleen werd ‘ie de laatste jaren flink gerenoveerd, maar de authentieke aspecten werden behouden. Check de originele houten trap, de houten deuren, de hoge plafonds met sierlijsten en de lambrisering! 10 op 10 voor sfeer en gezelligheid, toch?
Ook een toffe bonus: op de 1ste verdieping werd een eigen keukentje en badkamer voorzien, dus ook voor duo-wonen of een combo wonen-werken is ‘ie erg geschikt. Graag nog een extra kamer? No problemo, de handige Harrie of Hennie maakt van die zolder in no time een bijkomende slaapkamer of hobbyruimte.
Indeling:

De knusse inkomhal leidt je meteen naar de woon- en eetkamer. Wat vroeger 2 aparte kamers waren – vandaar de 2 toegangsdeuren in de hal – werd omgevormd naar 1 grote ruimte. Fan van een ietwat aparte inrichting? In de woonkamer zien we een mix van verschillende vloeren. Net iets te spannend? Geen probleem, want er is ruimte voorzien voor het plaatsen van een laminaat of parket bovenop de huidige vloer. De open haard zorgt voor extra sfeer.
De grote keuken is voorzien van alle snufjes, en een handige bergplaats. Verder geeft de keuken ook toegang naar de tuin.

De achterzijde van de woning werd ook volledig vernieuwd. Hier vinden we een wasplaats, doucheruimte en een apart toilet.
Op de 1ste verdieping werden oorspronkelijk 3 ruime slaapkamers voorzien. 1 van deze slaapkamers werd echter omgevormd tot een woonruimte met keuken, en ook een 2de doucheruimte werd ingericht. Hier zien we een wastafel, douche en toilet.
De huidige zolder is een fijne troef. Een trap werd al geplaatst, dus je kan meteen aan de slag met de afwerking.
De tuin is basic, maar een prima basis om je eigen ding mee te doen.

Er is geen garage aanwezig, maar méér dan voldoende ruimte voor het parkeren van de auto voor de deur.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

264 kWh/m2

Pand Referentie

BUMOIIHN8B2-

215 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

31 Dec 2022€325.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu