Pastorijstraat 17, 2382 Poppel

Huis in Poppel

€289.000

Gerenoveerde stadswoning gelegen in het centrum van Poppel
Gerenoveerde stadswoning gelegen in het centrum van Poppel, op wandelafstand van winkels en andere faciliteiten. De totale oppervlakte van dit perceel bedraagt ca. 209 m².

Gelijkvloers:
Via de inkomhal, welke voorzien is van een mooi natuurstenen vloer, betreedt u de woning van waaruit u toegang heeft tot de ruime woonkamer en eetkamer op een houten vloer welke zorgt voor een aangename sfeer in de woning. Door de grote raampartijen zowel voor- achteraan in de woning, stroomt het licht binnen. Wanneer u de woning verder betreedt heeft u toegang tot de kelder, het gastentoilet en de open keuken. Deze is voorzien van de nodige toestellen: vaatwasser, koelkast, combi-oven en inductiekookplaat. De schuifpuien achteraan zorgen ervoor dat het terras één wordt met de keuken.

1ste verdiep:
Hier bevinden zich 3 slaapkamers allen voorzien van centrale verwarming, internet en TV-aansluiting waarvan 1 masterbedroom met een oppervlakte van ca. 16 m². De badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche met glazen wand, toilet en een dubbele wastafel. Via een vlizotrap heeft u toegang tot de afgewerkte en geïsoleerde zolder.

Tuin:
Vanuit de keuken betreedt u de tuin. Nabij de keuken is er een overkapping voorzien. Achter de woning is er een terras voorzien op klinkers, tevens is er een looppad voorzien op klinker tot achteraan het perceel. Het perceel is rondom afgesloten met een schutting alsook is er een houten poort voorzien welke u de toegang biedt tot een parking achteraan.

Bijzonderheden:
- Nabij het centrum van Poppel
- Grondig gerenoveerd in 2020
- Voorzien van centrale verwarming
- Overal dubbele beglazing met gedeeltelijk nieuwe PVC kozijnen en deuren
Documenten Bodemattest Kadaster plan Indelingsplan informatieplicht EPC

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

400 kWh/m2

Pand Referentie

GN-HC1E1PSB8

209 m2

154 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

25 Jan 2022€289.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Neen

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Geen

Menu