Van Hemelrijcklei 82, 2930 Brasschaat

Appartement Te Koop in Brasschaat

€219.000

Prachtig service appartement op de 2de verdieping gelegen in domein Prins Kavelhof te Brasschaat .
Dit appartement met een oppervlakte van ca. 60m² heeft 1 terras (ca. 7,5m²) en is voorzien van een leefruimte (ca. 23m²) en 1 slaapkamer. Het hele appartement beschikt over tegels buiten de slaapkamer is bekleed met parket. De keuken, aansluitend aan de living is volledig geïnstalleerd en heeft een aparte berging. De Masterbedroom beschikt over een oppervlakte van ca. 13m². Aansluitend bevindt zich de badkamer met douche en toilet.

De appartementen van Prins Kavelhof zijn assistentiewoningen. Ze bieden u alle hulp die u nodig hebt, zodat u de ruimte kan vinden om te leven zoals u dat zelf wil. Dat mag best bruisend zijn, maar kan evengoed heerlijk rustig zijn. Welk type appartement u ook kiest, weet dat niet alleen u maar ook uw vrienden en familie er graag zullen komen. Er is een handig oproepsysteem en als bewoner kan u makkelijk gebruik van de ondergrondse parking (€65,56 per maand). Kwaliteitsvol wonen en leven in een mooie omgeving.

Voor verdere informatie of het maken van een afspraak kunt contact opnemen met Karin Van Tigchelt op nummer 0486/97 84 27 of per mail karin@reds.be.

Menu