Tongersesteenweg 50, 3800 Sint-truiden

Huis in Sint-truiden

€395.000

In het centrum van Sint-Truiden, op wandelafstand van de Grote Markt vinden we deze twee rijwoningen. De eerste woning bevindt zich op de Tongersesteenweg ter hoogte van het nummer 50, de andere woning ligt om de hoek op de Kattenstraat ter hoogte van het nummer 12. De woningen grenzen achteraan aan elkaar, waardoor er tal van mogelijkheden zijn. De laatste foto van deze advertentie betreft een afdruk van het kadaster, hierop is duidelijk te zien hoe de percelen met elkaar verbonden zijn.

De woning op de Tongersesteenweg deed vroeger dienst als slagerij en beschikt over een woonoppervlakte van meer dan 160m². Op het gelijkvloers krijg je achter de handelsruimte toegang tot de verschillende leefruimtes, hier bevindt zich onder andere de leefruimte, de keuken, een zitruimte en een bergruimte. Via de trappen krijg je toegang tot de nachthal op het eerste verdiep van hieruit bereik je de 3 slaapkamers en de badkamer. De zolder van de woning is bereikbaar met een vaste trap en is een grote open ruimte, die eventueel omgebouwd kan worden naar meerdere (slaap)kamers.

In de ondergrond bevinden zich 2 kelderruimtes met een totale oppervlakte van meer dan 60m². Achter de woning krijg je toegang tot het terras en de binnenkoer met maar liefst 4 garageboxen. Deze garages zijn bereikbaar via de poort aan de woning op de Kattenstraat.

Bij het betreden van de woning op de Kattenstraat krijg je via de trap in de inkomhal toegang tot het eerste verdiep met de leefruimtes, hier bevindt zich de ingerichte keuken, de leefruimte en de badkamer met lavabo, douche en toilet. Een verdieping hoger beschikt de woning over een ruime slaapkamer en een overloop/bureel met inbouwkasten. Beneden bevindt zich nog een kelder en een fietsenberging. De woning in de Kattenstraat is momenteel reeds verhuurd aan een marktconforme en correcte prijs.

Door de verbinding van de panden en de garageboxen achteraan zou ook ontwikkeling een mogelijkheid kunnen zijn, uiteraard mits goedkeuring van de stad Sint-Truiden.

Deze panden in combinatie met de garageboxen bieden duidelijk heel wat mogelijkheden. Bent u al overtuigd van het potentieel? Wenst u meer informatie of een bezichtiging ter plaatse? Neem dan snel contact met ons op. Wij helpen u graag verder. (Tel. 011/69.76.40)

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

411 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.323

Pand Referentie

20FVQFPDK3E7

490 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

04 Jun 2022€395.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Nee Gebouwen die gebouwd werden voor 22 april 1962 worden volgens De Vlaamse Codex Ruimtelijke Orden

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu