Tongersesteenweg 338, 3800 Sint-truiden

Huis Te Koop in Sint-truiden

€310.000

Wie op zoek is naar een ruime open bebouwing vlakbij het centrum van Sint-Truiden, haast zich best naar de Tongersesteenweg 338. Deze woning werd reeds grotendeels gerenoveerd en biedt de nieuwe bewoners nog de mogelijkheid om hun eigen stempel op de woning te drukken.

De ligging van de woning zorgt niet alleen voor een vlotte verbinding naar het centrum van Sint-Truiden, ook alle nodige faciliteiten bevinden zich in de directe omgeving van het pand. Zo is er een grootwarenhuis op minder dan 500 meter en bevinden ook scholen, openbaar vervoer, apothekers, etc. zich op wandelafstand.

De vrijstaande woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 205m² en werd opgericht op een perceel van 6 are 50 centiare.

Je komt gelijkvloers binnen langs de inkomhal aan de linkerkant beschik je over een eerste ruimte waar je nog alle kanten mee uit kan, zo is het perfect mogelijk om hier een ruime slaapkamer van te maken maar ook een bureel, hobbyruimte of speelkamer behoren tot de mogelijkheden. Aan de rechterzijde krijg je toegang tot de leefruimte. Verder beschik je op het gelijkvloers nog over een ruime bergruimte, een gloednieuwe badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbele lavabo en toilet, een (tweede) slaapkamer, een apart gastentoilet en een grote ruimte voor een keuken. De keuken is niet ingericht, waardoor je als toekomstige eigenaar nog volledig zelf de keuze hebt over welke keuken je wil laten installeren. Er is zeker genoeg ruimte voor een grote keuken met keukeneiland en een aansluitende eetkamer.

Op de eerste verdieping biedt de nachthal toegang tot de 2 overige slaapkamers (waarvan eentje nog afgewerkt dient te worden) en de afgewerkte dressing met inbouwkasten. Het dak, dat recent vernieuwd werd, is bovendien ook geïsoleerd.

In de ondergrond bevindt zich een kelderruimte met een oppervlakte van ongeveer 12m², die de woning van extra stockageruimte voorziet.

De woning werd oorspronkelijk opgericht in 1955 en werd de afgelopen jaren grotendeels gerenoveerd, zo werden onder andere de ketel voor de centrale verwarming en het dak volledig vernieuwd.

Bent u op zoek naar een ruime woning en ziet u het volledig zitten om uw eigen stempel op dit pand te drukken? Contacteer ons en kom zelf de vele troeven van deze goed gelegen woning ontdekken. Wij helpen u graag verder met al uw vragen en een professionele rondleiding ter plaatse. (Tel. 011/69.76.40.)

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

326 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€847

Pand Referentie

087JN-9-0EIY

650 m2

205 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

24 Dec 2022€310.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu