Tongersesteenweg 50, 3800 Sint-truiden

Huis Te Koop in Sint-truiden

€360.000

In het centrum van Sint-Truiden, op wandelafstand van de Grote Markt vinden we deze twee woningen. De eerste woning bevindt zich op de Tongersesteenweg ter hoogte van nummer 50, de andere woning ligt om de hoek op de Kattenstraat ter hoogte van nummer 12. De woningen zijn via de achterkant met elkaar verbonden, waardoor dit een uniek onroerend goed betreft.

De combinatie van deze twee woningen en de bijhorende garages zorgen voor tal van mogelijkheden (na goedkeuring van de gemeente). Zo is de woning, gelegen op de Tongersesteenweg, ideaal voor het uitoefenen van handel alsook voor een kantoorruimte of vrij beroep . Eveneens beschikt de woning over voldoende oppervlakte om de bovenliggende verdiepen om te bouwen tot een gezellig appartement om zelf te betrekken of als investering. De aanwezigheid van parking in de directe omgeving én de vele passage zijn hierbij zeker en vast een pluspunt. Daarenboven bestaat de mogelijkheid de bijhorende garages individueel te verhuren. Zulke garageboxen in het stadscentrum zijn zeer gegeerd wat het als investering alleen maar interessanter maakt. Tot slot is de woning in de Kattenstraat momenteel reeds verhuurd aan een marktconforme prijs.

De woning op de Tongersesteenweg deed vroeger dienst als slagerij en beschikt over een woonoppervlakte van meer dan 160 m². Op het gelijkvloers krijg je achter de handelsruimte toegang tot de verschillende leefruimtes, waaronder de living, keuken, zitruimte en een bergruimte. Op het eerste verdiep bereikt u de nachthal welke ons leidt naar de drie slaapkamers en de badkamer. De zolder van de woning is bereikbaar met een vaste trap en is op dit moment een grote open ruimte. Deze zou eventueel kunnen worden omgebouwd naar meerdere (slaap)kamers/badkamer.

In de ondergrond bevinden zich twee kelderruimtes met een totale oppervlakte van meer dan 60 m². Achter de woning krijg je toegang tot het terras en de binnenkoer met maar liefst 4 garageboxen. Deze garages zijn bereikbaar via de poort aan de woning op de Kattenstraat.

Bij het betreden van de woning op de Kattenstraat krijg je via de trap in de inkomhal toegang tot het eerste verdiep. Hier bevindt zich de ingerichte keuken, leefruimte en badkamer met lavabo, douche en toilet. Een verdieping hoger beschikt de woning over een ruime slaapkamer en een overloop/bureel met inbouwkasten. Beneden bevindt zich nog een kelder en een fietsenberging.

Deze panden in combinatie met de garageboxen bieden duidelijk heel wat mogelijkheden. Bent u al overtuigd van het potentieel? Wenst u meer informatie of een bezichtiging ter plaatse? Neem dan snel contact met ons op. Wij helpen u graag verder (Tel. 011/69.76.40).

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

380 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.323

Pand Referentie

1FTYFOIG5JXE

490 m2

225 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

19 Nov 2022€360.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Nee Gebouwen die gebouwd werden voor 22 april 1962 worden volgens De Vlaamse Codex Ruimtelijke Orden

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu