Tongersesteenweg 50, 3800 Sint-truiden

Huis in Sint-truiden

€269.000

Deze woning, vlakbij het stadscentrum van Sint-Truiden, werd gebouwd in de periode tussen 1900 en 1918 en deed vroeger dienst als slagerij. Het pand kan op dit moment nog wat hedendaagse opfrissingen gebruiken, dit biedt jou de mogelijkheid om deze woning volledig naar je hand te zetten. De huidige woonoppervlakte van deze stadswoning bedraagt meer dan 160m² en kan nog uitgebreid worden.

Op het gelijkvloers krijg je achter de vroegere handelsruimte toegang tot de verschillende leefruimtes, hier bevindt zich onder andere de leefruimte, de keuken, een zitruimte en een bergruimte. Via de trappen krijg je toegang tot de nachthal op het eerste verdiep, van hieruit bereik je de 3 ruime slaapkamers en de badkamer. Een verdieping hoger beschik je over een zeer ruime zolderruimte, bovendien werd het dak reeds vernieuwd én volledig geïsoleerd, dat maakt deze ruime zolder ideaal om in te richten als bijkomende (slaap)kamers.

In de ondergrond bevinden zich 2 kelderruimtes met een totale oppervlakte van meer dan 60m². Achter de woning krijg je toegang tot het terras en de binnenkoer met maar liefst 4 garageboxen. Deze garages zijn bereikbaar via de toegangspoort op de Kattenstraat.

Ben je op zoek naar een karaktervolle woning in het stadscentrum? Heb je al zin gekregen om de handen uit de mouwen te steken en deze woning volledig naar je hand te zetten? Neem dan zeker contact met ons op, wij helpen je maar al te graag verder met al jouw vragen en/of een professionele rondleiding ter plaatse. (Tel. 011/69.76.40)

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

380 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€954

Pand Referentie

RDYBENK0R05S

444 m2

162,50 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

25 Jun 2022€269.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Nee Gebouwen die gebouwd werden voor 22 april 1962 worden volgens De Vlaamse Codex Ruimtelijke Orden

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu