de Merodelei 197, 2300 Turnhout

Huis Te Koop in Turnhout

€345.000

Prachtig triplex-appartement van ca. 205 m² met 4 slaapkamers, ruime zolder, terras en tuin
Dit ruime triplex-appartement in centrum Turnhout omvat een privatieve inkomhal, leefruimte, bureau, keuken, wasplaats, gastentoilet, 4 slaapkamers, badkamer, douchekamer, zolder en ruime kelder. Daarnaast een zuidgericht terras en privatieve tuin.

Indeling:

Verdieping 1:
Vanuit een privatieve inkomhal op het gelijkvloers heeft u via een wenteltrap toegang tot het appartement op de eerste verdieping. Op de traphal vindt u een gastentoilet en vestiaire. Van hieruit betreedt u een open woonkamer op parket, opgedeeld in een gezellige zithoek met gashaard, bureauruimte, en ruime eetkamer. Aansluitend de woonkamer treft u een volledig ingerichte keuken, voorzien van kookplaat, dampkap, vaatwasmachine, oven, microgolfoven en koelkast. Gekoppeld vindt u ook een ruime wasplaats en berging.

Verdieping 2:
Op de tweede verdieping vindt u 4 ruime slaapkamers op parket, waarvan 1 op dit moment is ingericht als dressing met ingemaakt kasten. Op de nachthal vindt u ook een ruime, recent gerenoveerde gezinsbadkamer met inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel. Daarnaast een tweede douchekamer en afzonderlijk toilet op de nachthal.

Zolder:
Op de derde verdieping vindt u een ruime, polyvalente zolderkamer. Daarnaast vindt u hier afzonderlijk een technische ruimte waar u de verwarmingstechnieken terugvindt.

Kelder:
Ook beschikt het appartement over een ruime, privatieve kelder.

Terras en tuin:
Aansluitend de keuken heeft u toegang tot een ruim terras van ca. 20 m². Hier vindt u ook een praktische tuinberging. Via een vaste trap komt u in uw privatieve tuin van ca. 60 m². Hier geniet u u alle privacy en rust die u kan wensen!

Bijzonderheden:
* Ruime bewoonbare oppervlakte van 205 m²
* Centrale ligging nabij winkels en scholen
* Privatieve tuin en prachtig zonneterras
* Volledig gerenoveerd in 2005 en 2015
Documenten EPC gelijkvloers EPC verdiep Indelingsplan bodemattest Informatieplicht kadastraal plan

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

91 kWh/m2

Pand Referentie

K2ILJ95GY5R9

205 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

09 Dec 2022€345.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Neen

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Geen

Menu