De Merodelei 30, 2300 Turnhout

Huis Te Koop in Turnhout

€990.000

Riant handelspand met totale oppervlakte van 1525m² op de Merodelei

Wat hedendaags gekend staat als een zeer ruime en multifunctionele handelsruimte met meerdere verdiepingen, was midden 20ste eeuw in Turnhout bekend als het cinemacomplex Roxy. Het gebouw met Art Deco-gevel heeft een rijkgevulde commerciële geschiedenis en biedt met zijn zeer centrale ligging een unieke kans voor ondernemers en ontwikkelaars.

Ligging:

Het handelspand is gelegen op de Merodelei, op een steenworp van de Grote Markt. Winkels en horecagelegenheden hebben hier de meeste aandelen in het landschap en bieden een sterke passage van wandelend verkeer.

Omschrijving:

Vanaf de Merodelei hebben we toegang tot de handelsruimte via een centrale inkom. De inkom geeft uit op de zone waar zich het kassasysteem bevindt, vlak achter de etalage. De totale gelijkvloerse winkeloppervlakte bedraagt 590 m² en is afgewerkt met houtwerk. Achter het winkelgedeelte bevindt zich verder een magazijnruimte van 145 m² met aparte inrit en toegang tot een gemeenschappelijke koer van garageboxen.

Op de eerste verdieping is er sprake van 540 m² winkelruimte met visueel zicht op de gelijkvloerse verdieping. Verder bevindt er zich hier een polyvalente ruimte van 70 m² aan de straatkant.

Op de 2de verdieping is er tot slot 110 m² winkelruimte met uitzicht over de onderliggende verdiepingen en het imposante Art-Deco plafond. Tevens bevindt er zich hier 70 m² polyvalente ruimte die benut werd als sanitair, keuken, ...

Wg, Vg, Gmo, Gvkr, Gvv (Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gmo in aanvraag)
Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor niet-residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/nr/renovatieverplichting.’

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

B0Z8NMNCRRJE

738 m2

1525 m2

Vraagprijzen

11 Feb 2022€990.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu