Steenweg Weelde 110, 2382 Poppel

Huis in Poppel

€425.000

Een woning met mogelijkheden? U vraagt, wij draaien! Wat dacht je van wonen in een charmante boerderij met authentieke aspecten? Het is een opknappertje, maar wat een gezellige basis! Of eerder fan van (een co-housing)projectje? Deze woning splits je makkelijk op, en maak je zo een tweewoonst of kangoeroewoning van! Eerder een neus voor projectontwikkeling? Afbreken en verkavelen is ook een optie.
Indeling:

We stappen via de voordeur meteen de huiselijke sfeer van de woonkamer binnen. Die houten balken al gespot? Er is een centrale verwarming in de woning, maar de woonkamer wordt extra sfeervol dankzij de kachel. Aansluitend is een grote (leef)keuken met aansluitend een handige voorraadkelder. Aan de achterzijde werd een veranda/serre geplaatst. Verder is er beneden nog een wasplaats, met ernaast een badkamer.
Een absolute troef is de polyvalente ruimte. Wat vroeger dienst deed als feestzaaltje, kan ook heel handig zijn als kantoor, studio-appartementje of hobbyruimte. Een keukentje is alvast aanwezig.
Als we naar boven gaan, komen we halverwege de trap de eerste slaapkamer tegen. Gezellig, zo’n mezzaninekamer! Op de 1ste verdieping zijn nog 2 slaapkamers ingericht. Graag wat extra ruimte? No worries, er is nog een grote zolder die afgewerkt kan worden. Dakisolatie is alvast aanwezig.
De woning is gelegen op een mooi perceel van ong. 40m op 40m. Er is een grote schuur aanwezig (relatief recent vernieuwd) en een garage.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

710 kWh/m2

Pand Referentie

EV427RH06F9X

1585 m2

300 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

28 May 2022€425.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu