Steenweg Weelde 109, 2382 Poppel

Huis in Poppel

€1.495.000

Unieke, tijdloze villa op een riant perceel met privé bos

Dit schitterend eigendom is uiterst discreet gelegen in een enorm groene, rustige omgeving. Met zijn unieke architectuur en ruim privé-bos is deze tijdloze villa een ware parel nabij de Nederlandse grens.

Ligging:
De woning is interessant gelegen nabij de grens met Nederland te Poppel. Op 15min bevindt u zich in Tilburg en andere omliggende gemeentes zijn vlot bereikbaar. Door de groene, bosrijke omgeving geniet deze woning van een aangename rust.

Indeling:
- Gelijkvloerse verdieping: inkomhal/foyer, vestiaire, apart gasten-toilet, leefruimte met zithoek, keuken, indoor zwembad en dubbele garage
- Eerste verdieping: bureau, aparte berging, 4 slaapkamers, 2 badkamers, wasplaats en apart gasten-toilet
- Tweede verdieping: hobby-ruimte en zolder

Omschrijving:
We betreden deze prachtige woning via een royale inkomhal met sterrenhemel. Hier bevindt zich de vestiaire-ruimte met apart gasten-toilet. We komen verder toe aan de riante leefruimte met klassieke open haard en aparte zithoek die uitkijkt op de tuin. Aansluitend op de leefruimte bevindt zich de volledig geïnstalleerde keuken met keramisch kookplaat en gasvuur van Gaggenau, vaatwasser, oven, stoom-oven, microgolf, koelkast en diepvriezer. De keuken geeft uit op het indoor-zwembad met mozaïek tegels, kleedkamer en toilet.
Op de eerste verdieping bevinden zich dan verder de ruime master bedroom (45m²) met aansluitend terras, dressing, en-suite badkamer met jacuzzi en inloop-douche. Tot slot zijn er nog 3 slaapkamers, aparte badkamer, wasplaats, berging en bureau-ruimte. Op de tweede verdieping komen we dan toe aan de hobby-ruimte en zolder die te betreden is via het apart gasten-toilet.
Tot slot geniet het eigendom nog van gemetste wijnkelder, ruim poolhouse en een prachtige bosgrond. Kortom, een luxueuze villa op een interessante afstand tot de grens met Nederland!Wg, Vg, Gmo, Gvkr, Gvv (Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gmo in aanvraag.)

Extra:
- Zuid-oost georiënteerde tuin
- Hoogwaardige afwerking
- Volledig omheind

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

170 kWh/m2

Pand Referentie

QHSX9WNLDWMR

37810 m2

900 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

11 Feb 2022€1.495.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu