Steenweg Weelde 77, 2382 Poppel

Huis Te Koop in Poppel

€1.350.000

Imposante villa met o.a. 3-4 slaapkamers, 3 badkamers, ruime leefruimtes met keuken, kantoorruimte, gezellige bar, inpandige garage, prachtig aangelegde parktuin met vijver,... . Gelegen op een perceel van ca. 12.017 m² in Poppel nabij de Nederlandse grens.

Gelijkvloers:
U betreedt de woning via de riante inkomhal met gastentoilet. Vanuit de inkomhal heeft u toegang tot de riante leefruimte(op parketvloer) met gezellige gashaard. Deze geniet van veel natuurlijk daglicht door de raampartijen en heeft een geweldig uitzicht in eigen tuin. Vanuit de leefruimte heeft u toegang tot de riante keuken met alle nodige kwaliteitstoestellen en inbouwkasten. Aan de keuken bevindt zich nog een handige berging. De compleet geïnstalleerde bar is ideaal om met vrienden gezellig te genieten van een drankje. Naast de bar bevindt zich nog een berging en apart toilet. Verder is er op het gelijkvloers nog een aparte tweede woonkamer met gezellige gashaard voorzien, een kantoorruimte(kan eventueel dienen als 4de slaapkamer) en een zij inkom met keukenblok die toegang geeft tot de leefkeuken en de ruime inpandige garage met elektrische poort.

Eerste verdieping:
De vaste houten trap in de inkomhal brengt u naar de eerste verdieping. Hier bevinden zich 3 ruime slaapkamers met allemaal een eigen ensuite badkamer voorzien van alle comfort. De master bedroom heeft een ensuite badkamer met ligbad, douche, toilet, dubbele wastafel en ensuite dressing. Verder is er nog een aparte ruimte en heeft u toegang via de slaapkamers op de 2 terrassen met een geweldig uitzicht in de parktuin. De zolder ruimte is bereikbaar via de vaste trap. Deze biedt nog veel opberg mogelijkheden en hier staat de verwarmingsinstallatie(Buderus ketel).

Buiten:
In de mooi aangelegde tuin komt u volledig tot rust en geniet u van volledige privacy. Er bevindt zich een mooi aangelegde vijver met brug en een tuinhuis ideaal om tuingereedschap in op te bergen. Rondom het perceel is hekwerk voorzien en voor aan de straat een elektrische poort met de oprit naar de ruime inpandige garage. Het perceel is langs achter tevens bereikbaar via een weg.

Bijzonderheden:
- Imposante villa met ruime leefruimtes
- Mooi aangelegde tuin met vijver
- Verwarming op aardgas doormiddel van vloerverwarming en radiatoren (Buderus ketel)
- Aansluitingen muziekinstallatie
- Hardhouten en aluminium ramen dubbel glas (verschillende elec. rolluiken voorzien)
- Kruipruimte onder de woning voorzien
- Slaapkamers zijn voorzien van een eigen ensuite badkamer
- Geboorde grondwaterput van ca. 200 meter diep
- Perceel is aan de achterkant bereikbaar via achterliggende weg vanuit de Heesdijk

Neem zeker al eens een kijkje via ons interactief grondplan: http://deboerenpartners.virtimmocontent.be/start-visit/3039

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

234 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€3.118

Pand Referentie

640H32STZZ47

12017 m2

710 m2

4 Slaapkamers

3 Badkamers

Vraagprijzen

16 Jun 2022€1.350.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Geen verkavelingsvergunning

Bestemming

woonuitbreidingsgebied

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu