Steenweg Weelde 18, 2382 Poppel

Huis in Poppel

€749.000

IN OPTIE ! 

Zeer mooi gelegen instapklare en goed onderhouden villa. De villa biedt u o.a. 3 slaapkamers, 2 badkamers, ruime leefruimte met keuken, overdekt terras, inpandige garage, aparte garage, mooi aangelegde tuin, geweldig uitzicht over achterliggend landbouwgronden,... . Gelegen op een perceel van 1.444m² nabij het centrum van Poppel.

Gelijkvloers:
U betreedt de woning via de inkomhal met gastentoilet. Links van de inkomhal bevindt zich de ruime leefruimte(ca.53,71m²) met gezellige gashaard. Vanuit de woonkamer geniet u van geweldig uitzicht in eigen tuin. Via de schuifdeuren in de woonkamer en keuken heeft u toegang tot het overdekt terras heerlijk om te vertoeven. De leef keuken is van alle nodige inbouwtoestellen voorzien van Miele en een Siemens kookplaat. Hoogwaardig afgewerkt en handige inbouwkasten. Aangrenzend aan de keuken nog een handige berging. De master bedroom op het gelijkvloers is voorzien van een inbouwkast. De badkamer is voorzien van alle luxe zoals inloop regendouche, bubbelbad met LED verlichting, dubbele wastafel met waterval kranen, toilet en opbergaksten. verder is er nog op het gelijkvloers een inpandige garage voorzien met extra beveiligde automatische deur.

Eerste verdieping:
De vaste houten trap in de inkomhal brengt u naar de eerste verdieping. Hier zijn nog vele mogelijkheden zoals het creëren van extra slaapkamers/hobbyruimte/leefruimte/... . Nu bevinden hier 2 gigantische kamers(ca. 60,78m² en ca.44,54m²) en een badkamer bereikbaar doormiddel van beide kamers. De badkamer is voorzien van een inloopregendouche, dubbele wastafel en toilet. Verder is er nog een handige aparte berging voorzien.

Buiten:
De mooi aangelegde tuin is volledig omheind. Aan de woning bevindt zich een terras ideaal georiënteerd op het westen. De garage is voorzien van een elec. poort en een handige bergzolder.

Bijzonderheden:
- Goed onderhouden en instap klaar
- Energiezuinige woning voorzien van een warmtepomp met grondboring 228 meter diep (eigen watervoorziening!)
- Mechanische afzuiging met warmte terug win systeem
- PVC ramen voorzien van screens en rolluiken
- Zonnen luifel (extra stevig gemonteerd los van de woning)
- Regenwaterput
- Alle voorzieningen op het gelijkvloers
- Door de tuin slangensysteem voorzien op grondwater
- Elektrische installatie goedgekeurd

Neem zeker al eens een kijkje in de woning via het interactief grondplan: http://deboerenpartners.virtimmocontent.be/start-visit/3314

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

83 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.508

Pand Referentie

ZBEB81OOCB89

1444 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

04 Aug 2022€749.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Geen verkavelingsvergunning

Bestemming

woonuitbreidingsgebied

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu