Steenweg Weelde 55, 2382 Poppel

Huis Te Koop in Poppel

€614.000

Zeer mooi gelegen woning met o.a. 3 slaapkamers, 2 badkamers, mooie ruime leefruimtes, keuken, inpandige garage, kelder, 2x bergzolder, aangename tuin met geweldig uitzicht over achterliggende landbouwgronden, overdekt terras met gezellige openhaard,... . Gelegen op een perceel van ca. 1.709m² nabij het centrum van Poppel.

Gelijkvloers:
U betreedt de woning via de inkomhal met vestiaire en apart gastentoilet. Rechts van de inkomhal bevindt zich de ruime leefruimte die van veel natuurlijkdaglicht geniet door de raampartijen. Vanuit de woonkamer heeft u een mooi zicht in eigen tuin en de schuifdeur geeft toegang tot gezellig overdekt terras. Zowel in de woonkamer als het overdekt terras zijn beide voorzien van een openhaard. Aan de leefruimte bevindt zich de keuken. Deze is voorzien van alle nodige inbouwtoestellen en inbouwkasten. Aansluitend op de keuken is er de wasplaats met achter inkom. Links van de inkomhal bevindt zich de master bedroom met ensuite badkamer en dressing. De badkamer is van alles voorzien zoals douche, bubbelbad, dubbele wastafel en toilet. Verder is er op het gelijkvloers nog een inpandige garage voorzien met één grote elec poort.

Eerste verdieping:
De vaste trap in de inkomhal brengt u naar de eerste verdieping. Hier bevinden zich 2 ruime slaapkamers en een badkamer(toilet, douche, wastafel en sierradiator). Zolderberging biedt nog extra opbergruimte. Via één van de slaapkamers is er een dakterras bereikbaar met mooi zicht in eigen tuin.

Buiten:
De mooi aangelegde tuin is ideaal om in te vertoeven. Het overdekt terras aan de woning is voorzien van een gezellige openhaard. Verder zijn er 2 elec. zonnenluifels voorzien. Achter de tuin bevindt zich landbouwgrond wat een geweldig uitzicht geeft. De tuin heeft een tuinhuis, fruitbomen, vijver,... . 

Bijzonderheden:
- Alle voorzieningen op het gelijkvloers
- Verwarming op aardgas doormiddel van vloerverwarming en radiatoren
- Kelder en kruipruimte voorzien
- Alarm
- Grondwaterput met sproei aansluitingen door de tuin
- Aluminium ramen dubbelglas
- Gelegen nabij het centrum van Poppel

Neem zeker al eens een kijkje in de woning via het interactief grondplan: http://deboerenpartners.virtimmocontent.be/start-visit/3438

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

263 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.363

Pand Referentie

-KT849XJEPJ-

1709 m2

268 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

03 Nov 2022€614.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Geen verkavelingsvergunning

Bestemming

woongebied

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu